ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΆΛΛΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ .
http://freeworldgreece.blogspot.gr/
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΜΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ EMAIL: freeworldgreece@gmail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ηλιακή μαγνητική καταιγίδα




















Οι μετεωρολόγοι της NOAA εκτιμούν μια μικρή πιθανότητα 10% για M-Class ηλιακές εκλάμψεις σήμερα. Οι ηλιακές κηλίδες προς την πλευρά της Γης έχουν δημιουργήσει ένα σύνθετο μαγνητικό πεδίο που φιλοξενεί ενέργεια για ισχυρές εκρήξεις.
Κάθε έκρηξη απαιτεί μία ηλιακή κηλίδα. Την 1η Απριλίου, ένα μαγνητικό νήμα 800.000 χιλιομέτρων από το βόρειο πόλο του Ήλιου ξέσπασε, εκσφενδονίζοντας μέρος του εαυτού του στο διάστημα. Το Ηλιακό παρατηρητήριο της NASA Dynamics Observatory (SDO) κατέγραψε το συμβάν.





        

                                                                                                                                           Παρακολουθήστε την ταινία και δώστε προσοχή στο νότιο ημισφαίριο. Και ένα άλλο νήμα ξέσπασε εκεί σε εμφανή θέση. Σύμπτωση; Μάλλον όχι. Εδώ υπάρχει μία αόρατη σύνδεση μαγνητισμού από τα απομακρυσμένα μέρη του ήλιου, έτσι ώστε μια έκρηξη σε ένα μέρος του μπορεί να προκαλέσει μία άλλη έκρηξη πολύ μακριά. Το SDO έχει παρατηρήσει πολλές από αυτές τις αλυσιδωτές αντιδράσεις - Ένα καλό παράδειγμα είναι η παγκόσμια έκρηξη του Αυγούστου του 2010.
Ένα μεγάλο μέρος του βόρειου νήματος παραμένει ανέπαφο, πράγμα που σημαίνει περισσότερο εκρήξεις είναι δυνατών να συμβούν τις επόμενες ημέρες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...